Selecteer een pagina

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!” In Nederland hoor ik dit vaak. Maar topondernemers zijn juist ‘the crazy ones’, diegenen die verder gaan waar anderen stoppen.

Dat betekent niet alleen stug doorgaan, maar het is meer dan dat. Het is je hele mindset.

Echte business vrouwen staan nooit uit

In Amerika heb ik bij een seminar ooit een hele mooie video gezien over ondernemen. Daar lieten ze heel duidelijk zien dat je het ondernemen niet zomaar uit zet.

Je BENT een ondernemer of je BENT HET NIET.

Kijk naar mij

Tijdens schoolvakanties kies ik ervoor om tijd met mijn gezin door te brengen. Mijn bedrijven zijn dan dicht. Maar juist dan krijg ik allerlei ideeën. Ik lees boeken waar ik anders niet aan toe kom, krijg inspiratie. En voor ik het weet bedenk ik een nieuwe lancering, schrijf een blog of neem ik een paar video’s op. Dat voelt helemaal niet als “moeten” werken. Ik krijg er juist heel veel energie van.

En dat is ook wat ondernemen inhoudt: DOEN waar je BLIJ van wordt.

Zet vooral door! 

Als ondernemer heb je heel veel doorzettingsvermogen nodig. Misschien weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen met opschalen of het uitbouwen van je bedrijf. Dat is niet erg. Ook ik heb lopen zoeken net als jij, en nu nog wel eens. Dat hoort erbij. Maar door trajecten, trainingen en opleidingen te volgen ben ik op het punt gekomen waar ik nu sta.

Ik geloof vurig dat je alles kunt leren als je maar graag genoeg wilt.

Met discipline, een goed plan en de nodige zelfreflexie kan jij ook die top bereiken.

Topondernemen betekent werken aan jezelf

Want met het uitbouwen van je business geef jij je eigen ontwikkeling een mega boost. JIJ gaat GROEIEN als persoon en als ondernemer. Zeker weten!

Zakelijk succes staat of valt met persoonlijke ontwikkeling.

Daar ben ik van overtuigd. En nu spreek ik uit ervaring. Zowel vanuit mijn eigen ondernemerschap als ook mijn ervaringen met anderen die ik heb gecoacht.

Mindset is zo belangrijk

Kom je als ondernemer niet vooruit, dan kan dat aan een aantal dingen liggen. Eén daarvan is je persoonlijke ontwikkeling. Je houdt jezelf klein door belemmerende overtuigingen: “Ik kan niet, ik mag niet van mezelf, anderen doen dit ook niet”. F*** it!

Het enige wat die zinnen JOU opleveren is dat jij je slecht gaat voelen of schuldig. En je ontwikkelt bepaalde gedragspatronen die je eigen succes ondermijnen.

Heb je hier last van? Pak het aan!

Want wanneer je mindset verandert dan trekt je zakelijk succes vanzelf weer aan. Omdat je betere keuzes maakt. Beter voor jezelf en je bedrijf zorgt. Omdat mensen voelen dat jij daar stáát.

Je gaat grote stappen zetten

Niet alleen persoonlijk maar ook zakelijk. Je leert hoe je een groter bedrijf runt, tijdig delegeert, balans houdt tussen controle en loslaten. Je maakt je producten of diensten schaalbaar en gaat zorgen voor passieve stromen. Kortom, je gaat vol voor succesvol en winstgevend ondernemerschap.

DOOR HET TE DOEN.

Door groot te denken.

Je niet in te houden.

Op naar die 500k of dat miljoen

Zorg dat jij de beste wordt in je vak. De go-to persoon voor collega-ondernemers. Blink uit in service naar je klanten. Dat is excellence in business.

En loop je vast?

Spar dan met andere ondernemers of zoek een coach die je verder helpt.

Blijf niet aanmodderen. Gun jezelf die kans.

GOGOGO Nieuwe Business Vrouw!

Wat wordt jouw doel voor dit jaar?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *