Gratis VA Business Boost voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel resultaten halen, bieden wij een gratis VA Business Boost sessie van 30 min. aan ter waarde van € 97,=. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

Je weet dat je het nu anders wilt…

 

Je hebt een brandend verlangen naar meer uitdaging, ontwikkeling, voldoening, waardering en meer vrijheid!
Je wilt je werk beter combineren met jouw privé leven.

Herken jij je hierin? Ben jij ambitieus en wil jij…

R

Je eigen werktijden indelen en meer vrijheid voor jezelf
en je gezin?

R

Vanuit huis werken en daarmee een goed inkomen verdienen?

R

Je talenten vol benutten en meer impact hebben?

R

Werken met groeiende ondernemers en echt een verschil maken in het succes van hun bedrijf?

R

Je ontwikkelen in een vakgebied waar de vraag alleen maar van toeneemt?

R

Van grote betekenis zijn door ondernemers te ondersteunen als
virtuele sparringpartner?

Blijf niet langer worstelen met je verlangens. Stop met twijfelen en neem die eerste stap naar jouw succesvol bedrijf op jouw voorwaarden!

Want jij bent het waard en verdient die groei, uitdaging, ontwikkeling, waardering en vrijheid!

 

Hard werken, weinig verdienen

 Veel vrouwen vinden het lastig hun bedrijf te starten en snel te laten groeien. Vaak gaat het heel langzaam en is het een flinke worsteling om een goede prijs voor hun diensten te krijgen. Het gevolg is dat ze te weinig verdienen, terwijl ze wel vaak hard werken.

 

Dat ga jij anders doen

Wees er snel bij

Let op, per maand heb ik beperkte mogelijkheden. Wil je op korte termijn met me praten? Wacht dan niet te lang i.v.m. de wachtlijst. Vraag vandaag nog jouw gratis sessie aan!

Krijg je sowieso deze persoonlijke sessie?
Nee, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor een selectie van ambitieuze vrouwen die écht een succesvol bedrijf willen opzetten op hun voorwaarden.

Na het invullen van je gegevens, ontvang je een mail met verdere informatie.

Wat weet je na deze sessie?

=

Hoe je een bedrijf start zonder risico;

=

Hoe je een succesvolle start maakt als VA zodat je binnen 3 maanden al goed betalende klanten hebt;

=

Hoe je een stevige basis opzet voor jouw VA-bedrijf;

=

Hoe jij jouw VA-bedrijf op zo’n manier vormgeeft dat dat goed te combineren is met je gezin;

=

Welke stappen jij nú zet of gaat zetten om verder te komen;

Voor wie is deze VA Business Boost Sessie?

De sessie is geschikt voor ambitieuze vrouwen:

=

die meer uitdaging en vrijheid willen;

=

die nu hun talenten maximaal willen inzetten om meer impact te hebben;

=

die op dit moment klaar zijn om te starten of door te groeien;

=

die strategie en uitvoering willen combineren;

=

die leergierig zijn en investeren in nieuwe kennis;

=

staan voor de hoogste kwaliteit;

Voor wie is de VA Business Boost Sessie niet?

Q

Als je niet bereid bent om het komende jaar te investeren in training of coaching;

Q

Als je geen lef, discipline, drive, doorzettingsvermogen en enthousiasme hebt;

Q

Als je jouw werk als hobby beschouwt;

Q

Als je moeilijk contact legt met andere ondernemers;

Q

Als je niet wilt groeien en leren.

Geef je op voor de gratis VA Boost sessie t.w.v. € 97,=

Voel jij van binnen dat je het NU anders wilt? Ben jij die ambitieuze vrouw die graag snel resultaat haalt? Wil jij die vA-player® (virtuele A-player) zijn waar de markt om zit te springen?

Geef je dan vandaag nog op voor de VA Business Boost sessie! Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend. We staan te popelen om jou te helpen op de weg naar meer geluk en vrijheid! Horen we snel van je?

Wie ben ik?

Mijn naam is Daniëlle Leuvering, Business Strateeg. Sinds 2007 heb ik drie succesvolle bedrijven opgezet. Ik ken de ins en outs van het succesvol ondernemerschap. Dat het goed mogelijk is een winstgevend VA-bedrijf op te bouwen, heb ik zelf ondervonden, naast mijn drukke gezin met 3 kinderen.

Vanaf de dag dat ik begon te ondernemen, wilde ik meer impact hebben op de wereld om mij heen. Ik zag snel waar bedrijven kunnen optimaliseren om meer succes te hebben in hun business.

Een A-player ben ik altijd geweest. Ik sta voor de hoogste kwaliteit en ga altijd voor het beste. Door mijn growthmindset ontwikkel ik mezelf voortdurend. Dat betekent dat ik continu opleidingen volg in binnen- en buitenland. In mezelf investeren doe ik zodat ik de hoogste kwaliteit weer overdraag aan VA’s en Online Business Experts en zij die A-player worden waar ondernemers om zitten te springen.

Ondernemen is fantastisch. De balans tussen werk en privé is het allerbelangrijkste. Je bouwt je business om je lifestyle heen en niet je lifestyle om je business.

Daarom help ik je graag om jouw succesvol online bedrijf op te zetten en te laten groeien zodat jij jouw bedrijf afstemt op de lifestyle die jij wilt. Dit gun ik jou, uit het diepst van mijn hart!

“Volg bij elke stap je hart, dat brengt je sneller bij het geluk”

Wat anderen over mij zeggen

“Ik kwam het bedrijf van Danielle tegen via een facebook advertentie, deze advertentie sprak mij meteen aan, het combineren van gezin en je eigen bedrijf. Dat is vaak een uitdaging.

We hebben een belafspraak gemaakt, ik ging er in met het gevoel “we zullen zien” Ik verwachte er niet heel veel van als ik heel eerlijk ben. Vaak zijn zulke gesprekken heel verkoop gericht was mijn ervaring.

We hebben lang gepraat, Danielle vroeg veel en luisterde heel goed. Ze had meteen antwoord op mijn vragen en kwam met een frisse nieuwe kijk op mijn bedrijf. Danielle heeft me echt aan het denken gezet. Inmiddels ben ik een paar weken verder en nog gaat ons gesprek steeds door mijn hoofd. Echt heel waardevol.

Deze VA Business Boost sessie bij Danielle is  echt een aanrader.”

Suzan Biemans – Peters

De Online Etaleuze

“Het gesprek met Daniëlle heeft ervoor gezorgd dat ik nu weet welke stappen ik als eerst moet gaan zetten. Ik kreeg bij Daniëlle een goed gevoel omdat ze gelijkgestemd is. Moeder zijn en daarnaast een succesvol bedrijf runnen waarin je je talent goed kwijt kan en je werk uitdagend is.”

Sietske Visser

“Gistermiddag had ik mijn VA Business boost sessie met Danielle. Het was een eye-opener! Na een vliegende start als Virtual Professional komen er nu geen nieuwe opdrachten binnen en mijn vraag aan Danielle was dan ook: Hoe kom ik aan (nieuwe) klanten? Kort heb ik uitgelegd wat ik nu doe aan marketing, netwerken en vooral: waar doe ik dat. Na goed doorvragen door Danielle blijkt dat mijn specialisatie niet goed overeenkomt met de markt waarin ik zoek. Kortom, tijd voor een nieuw marktonderzoek. En goed bij mezelf nagaan of ik vast wil houden aan dat waar ik warm van word of dat ik dat laat varen en me richt op wat de markt waarin ik zoek, vraagt.
Al met al een hele nuttige en leerzame sessie waarbij de professionaliteit en het goed doorzien van mijn probleem door Danielle duidelijk naar voren kwamen.”

Petra van Schaik

Gratis VA Business Boost voor jou

Ambitieuze vrouwen die graag snel resultaten halen, bieden wij een gratis VA Business Boost sessie van 30 min. aan ter waarde van € 97,=. Uiteraard is ons gesprek gratis en vrijblijvend.

© 2017-2020 VA Business Academy | info@vabusinessacademy.nl