Selecteer een pagina

MAAK DE GROOTSTE GROEISPRONG OOIT IN JE BUSINESS & JE LEVEN

ONTDEK HOE JIJ MAXIMALE VRIJHEID BEHAALT MET WINST OP DE BANK EN PLEZIER IN JE BUSINESS EN IN JE LEVEN TIJDENS EEN PERSOONLIJK GESPREK MET MIJ

Direct breng ik jou naar je zone of genius, doordat ik feilloos blootleg wat jou nú tegenhoudt om werkelijk alles uit je bedrijf en leven te halen. Zodat jij jouw volledige potentieel gaat benutten waardoor jij ultieme vrijheid, meer dan genoeg cashflow en passie in je bedrijf ervaart. Daar ga jij voor en ik help je er graag bij.

Tijdens het gesprek gaan we samen de diepte in. Waar je ook staat. Vanaf ieder niveau kun je dit bereiken. Maar daarvoor moet je lef hebben om het anders te gaan doen. Je hebt elke dag de keuze. Ook vandaag.

Als jij nú het lef toont om het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen, dan ben ik hier voor jou. Zodat jij je business gaat runnen als een echte Nieuwe Business Vrouw. Ondernemen vanuit een gezonde balans tussen hoofd en hart, vanuit rust, (financiële) zekerheid, vertrouwen, vol vrijheid en onafhankelijkheid.

WE GAAN HET HEBBEN OVER:

  • Waar je je grootste winst behaalt en tegelijk meer vrijheid krijgt;
  • Welke kansen ik voor je zie om het maximale uit je bedrijf en leven te halen;
  • Wat je nu het beste als eerste kunt doen om dit te bereiken en wat ik hierin voor je kan betekenen.

YOU DON’T HAVE TO BE EXCELLENT TO START BUT YOU HAVE TO DECIDE AND TAKE ACTION TO BECOME EXCELLENT

 

 

HET IS ALLEEN MOGELIJK OM MET MIJ EEN GESPREK AAN TE VRAGEN ALS JIJ:

  • Klaar bent om jezelf klein te houden en lef en doorzettingsvermogen toont om te groeien;
  • Bereid bent om in alle opzichten te investeren in je bedrijf en 200% gaat voor het laten bloeien van je bedrijf;
  • Kwaliteit en ambitie hoog in het vaandel hebt staan;
  • Direct actie neemt om er alles uit te halen wat erin zit;
  • En daarbij scherp gehouden wilt worden door goede coaching en accountability.

Ervaringen van klanten

“Wat ben ik blij dat ik deze topper gevonden heb! Ik zocht een businesscoach die verstand heeft van marketingstrategie, cijfermatig- en planmatig denken en intuïtief ondernemen. Ja, ik had nogal wat wensen. Maar een bedrijf bouw je niet zomaar. Daar heb je hulp bij nodig.

In de mastermind bij Danielle heb ik echt mijn angsten aan durven kijken. Prachtige doorbraken gehad en heel veel structuur aangebracht in mijn bedrijf zodat het verder kan opschalen.

Ik raad Danielle van harte aan!”

Petra Iuliano

Network of Purpose

“Ik kreeg inzichten waar mijn krachten liggen en waar ik me kan onderscheiden in de markt. Ze liet me nadenken over mijn waarde en wat mij juist zo aantrekkelijk maakt voor de klant. Ze gaf me echt een schop onder de kont!

En jawel hoor, nu heb ik een goedlopend bedrijf en verdien ik niet langer centjes’. Mijn omzet is verdriedubbeld. En ik word zelfs benaderd door klanten uit het hogere segment!

Voor eenieder die wil doorgroeien in haar bedrijf, raad ik Danielle zeker aan. Zij een is VAKVROUW PUR SANG!

Peggy Franssen

Peggy Franssen Interieurontwerp

GRAAG GA IK PERSOONLIJK MET JE IN GESPREK OM TE KIJKEN WAT WIJ VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

 

Beantwoord de vragen zo eerlijk en helder mogelijk. Dat helpt jou om beter inzicht te krijgen in waar je nu staat. En ik kan daardoor sneller samen met jou de diepte ingaan tijdens het gesprek om er het maximale uit te halen voor de groei en bloei van je bedrijf en je leven. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens.

Ervaring van klanten

“Ik was niet ontevreden. Ik had al een leuk bedrijf, maar voelde dat er veel meer in zat.
Het plan had ik, maar hoe kwam ik aan een constante klantenstroom? Ik had geen verstand van marketing of social media. En hoe moest ik het allemaal opzetten? Daar had ik geen antwoord op.
Toen ik in contact kwam met Danielle bleek al snel dat ze wist waar ze het over had. Ik heb mijn plan voorgelegd aan Daniëlle en startte met een 1 op 1 traject. Daardoor, bleef het niet alleen bij plannen maken maar zette ik daadwerkelijk stappen. Ik heb niet alleen geleerd wat ik moest doen maar ook met wie, zodat je niet alles alleen hoeft te doen. Dat maakt zo’n groot verschil.

Er staat nu een bedrijf met een goed businessplan en een fundament waar ik verder op kan bouwen. Ik heb mijn marketing op orde en ben zo online meer zichtbaar. Daardoor kiezen ze eerder voor mij. De mond-tot-mond reclame na de training doet de rest.

Het begin is gemaakt en nu ga ik door. Ik ben blij dat ik het traject heb gedaan. Anders had ik nog steeds aangemodderd. Nu krijg ik veel makkelijker klanten en kan ik goed opschalen.”

Janneke Hendriks

Magnolia Coaching

Voordat ik instapte liep mijn bedrijf wel oké, maar ik wist dat er veel meer uit te halen viel. Alle puzzelstukjes waren er wel, maar vielen nog niet op hun plek. Samen met Daniëlle ben ik aan de slaggegaan om mijn aanbod anders in te richten en mijn bedrijf meer schaalbaar te maken. Hierdoor kan ik werken op een manier die 100% bij mij past en die mijn klanten geeft wat ze nodig hebben. Mijn bedrijf heeft nu een stabiele basis en heeft afgelopen jaar een mooie groei doorgemaakt. Financieel is alles op orde, ik heb geleerd om continu naar mijn cijfers te kijken en daarop bij te sturen en ook mijn marketing staat als een huis.

Ook op persoonlijk vlak heb ik een enorme groei doorgemaakt. Zo heb ik nu geen angst meer omwebinars te geven en heb ik mijn plek in de markt geclaimd. Het fijne aan de samenwerking met Daniëlle vind ik dat ze niet op één deel van je bedrijf focust, maar juist op het geheel. Alle onderdelen moeten goed zijn, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ze weet je enorm te motiveren, zorgtervoor dat je steeds weer een stap extra zet en angsten overwint. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijnpad gekomen is!

Astrid van der Made

Succes met je webshop

GRAAG GA IK PERSOONLIJK MET JE IN GESPREK OM TE KIJKEN WAT WIJ VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN

 

Beantwoord de vragen zo eerlijk en helder mogelijk. Dat helpt jou om beter inzicht te krijgen in waar je nu staat. En ik kan daardoor sneller samen met jou de diepte ingaan tijdens het gesprek om er het maximale uit te halen voor de groei en bloei van je bedrijf en je leven. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens.

GEGEVENS

Danielle Leuvering Holding
Leeuwerik 40
5731 SM Mierlo

KvK: 17207930
BTW: NL001697583B05

CONTACT

info@danielleleuvering.nl
+31 6 21 54 83 84