Selecteer een pagina

Whóóhóó! Welkom aan boord 😁

Fantastisch dat we samen aan de slag gaan om jouw VA-business concept deze zomer tot leven te brengen!

Met dit programma zet je vol vertrouwen de eerste stappen voor je eigen online bedrijf en open je de deur naar grenzeloze vrijheid. Het kan spannend zijn, maar maak je geen zorgen, ik sta aan je zijde.

Gedurende deze week zal ik je niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk begeleiden. Ik sta volledig tot je beschikking om feedback te geven, vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Deze zomer wordt er een om nooit te vergeten!

We gaan werken aan meer vrijheid, balans tussen werk en privé/gezin, persoonlijke ontwikkeling en het nemen van de regie over je eigen leven. Het doel? Dat je alleen nog maar werk doet waar je energie van krijgt. Dat je samenwerkt met de leukste klanten. En dat je daarbij ook nog eens veel meer verdient dan in loondienst, terwijl je tegelijkertijd geniet van meer vrijheid.

Let’s do this!

Belangrijk om te weten:

Binnen 30 minuten ontvang je een e-mail met alle informatie en de eerste voorbereidende opdracht. Ontvang je geen mail? Check dan je SPAM map.

Zorg ervoor dat je nu alvast ruimte in je agenda reserveert om de masterclasses te volgen en tijd vrij te maken voor de opdrachten.

Ik heb er súper veel zin in. Tot snel!

Daniëlle


“Bedankt voor de masterclasses, super interessant. Ik weet het nu echt zeker!”

Marieke van Bragt

“Bedankt voor je enthousiasme en inspiratie. Ik ben nog enthousiaster dan dat ik al was.”
Deborah van Lier