Kies voor uitzonderlijkheid
& MAXIMALE groei.

KIES VOOR
DE HOOGSTE
KWALITEIT.

Duurzame bedrijfsgroei met A-level resultaten.
Daniëlle en haar team van experts helpen je te excelleren met jouw bedrijf.
Voor maximale groei en een betekenisvolle business.

Word een nieuwe business vrouw.

Wil jij doorgroeien naar het hoogste niveau van ondernemerschap? Wil jij maximaal excelleren en jezelf op top niveau in de markt zetten? Dan ben jij een Nieuwe Business Vrouw. Wij helpen jou graag verder in één van mijn twee bedrijven om het beste uit jezelf te halen.

MY BUSINESSES

Kies voor de VA Business Academy als jij een betere balans wilt tussen werk en privé/gezin. En een succesvol bedrijf wilt bouwen op jóuw voorwaarden. Daarbij wil je op het hoogste hoog niveau ondersteunend zijn aan (online) ondernemers die samen met jou als vA-player naar de top willen groeien. Al meer dan 500 online professionals (VA's) hebben deze opleiding afgerond en een succesvolle business gestart.

Kies voor Excellence in Business als jij eigenaar bent van of aan de start staat van een groeiend online bedrijf. Als coach, trainer of adviseur is 1 ding is voor jou belangrijk: Jij wilt maximaal leven zodat jij maximaal kunt ondernemen. Het slim inzetten van online acties en het beheersen van je mindset gaan jou helpen om je bedrijfsdoel te bereiken. Ondernemen op jouw voorwaarden door het beste van jezelf te laten zien. De wereld verrijken met jouw talent. Daar ga je voor.

Bij Excellence in Business helpen wij jou van A tot Z, zowel in business en mindset alles op orde te krijgen zodat succes binnen handbereik ligt.

Wil jij naar de top? Wij helpen je op het hoogste niveau om dat te bereiken. Voor je klanten, je business en voor jezelf.

BENIEUWD NAAR WELK
PROGRAMMA BIJ JOU PAST?

Of wil je meer weten over één van de programma's?
Plan een vrijblijvend gesprek in met één van onze business groei coaches.

MY VISION

Watch now

WORDS OF EXCELLENCE

"Daniëlle is een echte inspirator en helpt je met haar team overal waar je aangeeft hulp nodig te hebben. Een duwtje in de goede richting, een kritische vraag of praktische informatie uit haar netwerk."

"Ik combineer nu een uitdagend en groeiende business met mijn gezin. Ik heb vrijheid en doe nu het werk waar ik zo gelukkig van word."

DANIËLLE
LEUVERING

Founder & CEO. Master Instructor.
Nummer 1 Online Business & Mindset Coach van Nederland.

D aniëlle Leuvering is Founder en CEO van de succesvolle VA Business Academy en Excellence in Business. Daarnaast is ze Master Instructor in beide bedrijven waar ze met haar team van topexperts klanten op het hoogste niveau begeleidt. Tijdens live seminars leert ze haar klanten om kansen niet alleen te zien, maar ze ook te verzilveren. Niet alleen op vlak van business maar ook op vlak van mindset. "Je kunt zo groot worden als je zelf groeit".

“Ik ben begonnen als consultant en daarna een nieuwe business gestart in het online ondernemerschap. Door strategisch slim te kiezen, maakte ik in mijn eerste jaar als ondernemer al een ton omzet. Daarna ben ik blijven groeien.” Daarmee bereikte ze financiële onafhankelijkheid voor zichzelf en haar gezin.

Nu richt Daniëlle zich met haar team van experts volledig op het doorgeven van kennis aan toekomstige vrouwelijke topondernemers. Ze leiden ambitieuze vrouwen op tot Nieuwe Business Vrouwen. En Daniëlle inspireert door er zelf één te zíjn. Ze hebben al meer dan 450 ondernemers geholpen om op hoog niveau te ondernemen in diverse programma’s.

Daniëlle volgde programma's bij topcoaches en trainers en deed kennis op voor meer dan €100.000. En dan hebben we het team van Experts nog niet meegerekend. Die hebben samen met Daniëlle goud in huis door meer dan +20 jaar werkervaring op vlak van Marketing, Sales, Mindset, Leiderschap, etc. Allemaal kennis, ervaring en investeringen die ze (op)deden om jou te helpen om álle groeistrategieën van A tot Z te begrijpen en toe te passen. Deze ondernemersprogramma's zijn zó compleet. Je gaat nergens anders in de BeNeLux een programma vinden waar álles op één plek te halen is én waar je accountable wordt gehouden om ook daadwerkelijk stappen te zetten. Ze zijn voor jou de beste begeleiders om jou naar de top te laten groeien, zodat jij maximaal gaat leven en ondernemen. De beste online business & mindset coaching op jouw weg naar maximaal ondernemen.

DOWNLOAD HIGH RES GLAM SHOTS

bekijk de documentaire

Voor persaanvragen mail naar info@danielleleuvering.nl

"Ik denk & handel als een groot bedrijf." Daniëlle is binnen no time groot gegroeid als ondernemer. Daniëlles drive om goed voor zichzelf te kunnen zorgen, komt voort uit haar jeugd. In deze documentaire krijg je een inkijkje in haar persoonlijke verhaal. Waar komt die behoefte aan 'grip op groei' vandaan? Waarom is ze zo goed in wat ze doet? Wat is de persoonlijke drijfveer achter haar continue drive om zich verder te ontwikkelen? Bekijk de documentaire, prachtig gefilmd door het team van Zarayda Groenhart.

LEADING FIGURES

in de markt

Eelco de Boer is één van de grootste en meest succesvolle internetondernemers van Nederland.

"Het is nu al het tweede jaar dat Daniëlle aanschuift bij Dean Jacksons’ “Breakthrough Blueprint” hier in Amsterdam. Niet alleen een investering van €5000, maar ook een flinke tijdsinvestering. Willen we groeien als ondernemer dan zullen we ook bereid moeten zijn om tijd en geld te investeren in deze groei. Daniëlle is hier een mooi voorbeeld van!"

Dean Jackson is een succesvolle multi-entrepreneur en wordt dé marketing boeddha van de VS genoemd.

Beluister door op het icoontje hieronder te klikken wat Dean Jackson over Daniëlle te vertellen heeft:

RECENTE
ARTIKELEN

01.

Read

02.

Learn

03.

Grow

Uurtje factuurtje? Je ondermijnt je waarde!

Uurtje factuurtje? Je ondermijnt je waarde!

Stop met werken op basis van uurtje-factuurtje. Naast gekibbel over het daadwerkelijk gemaakte aantal uren, het inkomstenplafond waar je tegenaan loopt, is het ook nog eens KILLING voor je expertstatus. Als je een uurtarief hanteert, is het niet snel goed. Je bent...

Lees meer
Succesvol worden? Investeer in je eigen groei

Succesvol worden? Investeer in je eigen groei

Een kloppende strategie voor je bedrijf is een must have. Maar de echte key to succes is de ondernemer. Het is de mens die bepaalt of het plan gaat werken of niet. En daarom gaat het zo vaak mis. Als ik naar ondernemers kijk zie ik veel vrouwen die een doel...

Lees meer
Zo blijven klanten wel bij je kopen

Zo blijven klanten wel bij je kopen

De grootste reden waarom klanten geen diensten meer afnemen, is niet omdat ze vinden dat de kwaliteit slecht is. Maar omdat ze het gevoel hebben dat ze niet belangrijk zijn voor het bedrijf. Als ondernemer kan je dat voorkomen door gebruik te maken van Customer Value...

Lees meer

GEGEVENS

Danielle Leuvering Holding
Leeuwerik 40
5731 SM Mierlo

KvK: 17207930
BTW: NL001697583B05

CONTACT

info@danielleleuvering.nl
+31 6 21 54 83 84